Új szerzemény: 2 x Atman Electronic fűtő 100W

A korábbiakban már említést tettem arról, hogy a Burundi-s és Zaire Blue-s nagy akváriumaim átmeneti szállásra költöznek, amíg végleges otthonukba nem kerülnek. Természetesen emiatt a költözés miatt a Burundi Óvodák (részletek “A birodalom” menüpontban) is új helyre kerülnek, ahol a medencék fűtése szintén elengedhetetlen, az új átmeneti otthon régi típusú gázfűtéses rendszere miatt.
Mivel a kis Burundik új szállásán stabil kb. 20 °C várható, így nem kell óriási teljesítményű fűtőket alkalmazni a 60-70 literes nevelő akváriumokban. Pár fokos hőmérséklet emeléssel (max 4-5 °C), elérhető az állandó 24-25 °C vízhőfok, ami optimális a kis frontik megfelelő növekedéséhez.
A választás egy megfizethető ár/érték arányú, megbízható teljesítményű, Atman 100 W-os fűtőre esett. A készülék 3 év garanciával rendelkezik, 20-34 °C közötti tartományban képes működni, teljesen vízbe meríthető és biztonságos/erős gumi tappancsokkal tapasztható az akvárium üvegére. Édes- és tengervízhez is egyaránt használható, a működését kontroll-lámpa segítségével követhetjük nyomon. Már több éve Atman márkájú belső szűrőket használok a Burundi-s nevelő akváriumaimban, negatív tapasztalatok hiányában, egyértelmű volt számomra, hogy fűtőnek is ezt a márkát válasszam. Remélhetőleg hasonló pozitív élményekkel gazdagodok az új Atman fűtők használata során is.


Atman_100W_1


Atman_100W_2

One thought on “Új szerzemény: 2 x Atman Electronic fűtő 100W

  1. Pingback: Eladó fűtők | Frontosa Blog

Hagyj Üzenetet

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.