26 thoughts on “Elérhetőség

 1. Pingback: Frontosa kis halak folyamatosan eladók | Frontosa Blog

 2. Pingback: Eladó fűtők | Frontosa Blog

  • Hi, thanks for your interest, I’ve just sent you a mail, sure we can discuss the details. I hope it will be possible somehow to send fishes to Romania.

 3. Szia kérdésem volna ! Remélem tudsz segíteni. Napokban vásároltam 15 db frontit ,4-5 cm lehetnek.Most amiatt aggódom hogy milyen ivar arányban lesznek,van esetleg valami tuti mód vagy látható különbség amivel biztosan meg tudom majd állapítani hogy hím vagy nőstény!???

  • Szia Karesz! Ha azonos ikrázásból származnak az ivadékok, akkor 4-5 cm-esen már meg lehet becsülni, hogy körülbelül hány hím lesz a csapatban. A hímek gyorsabban nőnek a kezdeti időben, mint a nőstények és színben is látható némi eltérés. Burundik esetén a hímek már kicsi korban is sötétebbek mint a nőstények, Zaire Blueknál viszont ez nem jellemző. Száz százalékosan viszont csak az ivarszerv alapján állapítható meg a nemük, 1-1,5 éves korban.

 4. Szia Gyuri vagyok nekem egy 600l akiban van 16 fronti, 10 -től a 30 cm-ig
  Már 1 éve meg vannak de semmi sem mutat arra hogy lenne vagy akarnának kicsik érkezni.
  Az biztos hogy 3 az ivarérett hím, a legnagyobb az 30 cm. S csodaszép s az is tuti hogy lányok is vannak, de még se jó valami.

  • Szia Gyuri! Azt lehet tudni, hogy milyen fajtájú frontijaid vannak? (Gibberosa, Burundi, stb.) Azt írtad, hogy 1 éve vannak meg, de a méretből kiindulva úgy gondolom hogy nem növendék korban vetted meg őket, esetleg azt lehet tudni hogy hány évesek a halak?
   Burundiknál az ivarérettség kb. 2,5 éves korban várható, de természetesen nagyon sok más körülménytől is függ, Gibberosáknál ez a kor akár 4-5 évre is tehető.

 5. Szia,
  Burundiak a frontik, s kB 2-3 évesek a nagy hírét most vettem de szerintem ő több mint 3, hisz 30Cm kB.
  Ha tudsz adni valami címet email cimet akkor adok képet de van videóm is, saját készítésű fehércementes háttér, 170x60x60 akiban

 6. Szia Imi vagyok szeretnék kis fronti csapatot 2h 5n felosztásban kb mennyibe kerülne? Március elején lenne aktuális Előre is köszönöm!

 7. Szia , érdeklődnék van e esetleg eladó Frontosa csapatod. 750 literbe kellene. Méretben nem kis halakra gondoltam, hanem közepes méretre. A részletekről tudnál emailt küldeni. üdv Attila

  • Szia Attila, nincs sajnos eladó Frontosa csapatom, nagyokat nem szoktam eladni, kicsik viszont jelenleg nincsenek.

 8. Pingback: Burundi keresés (10+ cm) | Frontosa Blog

 9. Szia!
  Nagyon tetszik az oldal, sok infóval segítettél vele az elindulásban! Köszönöm magam és a többi sporttársam nevében is, hogy megcsináltad ezt a weblapot!
  egy kérdést is had csempésszek ide: a fronti mixet amit etetésre használsz csak ledarálod és/vagy pépesíted esetleg össze kell főzni a párolt zöldségeket a tengeri hallal? Más élelmet ezen a mixen kívül szoktál még adni vagy ez fedezi minden szükségletüket?
  Üdv: Lapo

 10. Szia Lapo! Csak ledarálom a mix alapanyagait, nem kell főzni. Esetleg a borsót ha nagyon kemény, akkor nem árt kicsit párolni.
  Ez a mix fedezi a szükségleteket, de természetesen a változatosság lényeges, így kiegészítem krill-el, mysis-el, artemia-val, hallal, kagylóval.

 11. Szia most készülök beindíttani egy 1000 literes akváriumot,burundi halakat szeretnék tartani. Ha van rá mód jó lenne ha tudnál segíteni pl a szűrő kiválasztásában mit javasolsz? Na és persze a legfontossab kérdés ha kész lennének e kishalaid a számomra?

  • Szia,
   Mindenképpen olyan szűrőt javaslok, ami legalább 1500-2000 liter/óra teljesítményre képes, mivel nagyobb korukban a frontik jelentős mennyiségű táplálékot fogyasztanak.
   Halakkal viszont sajnos nem tudok segíteni, nincsenek jelenleg Frontosaim.

   Üdv:
   Csaba

Hagyj Üzenetet

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.