Hidrobiológus MSc sikeres felvételi

Az eddig megszokottaktól eltérően, egy nem közvetlenül a frontikhoz kapcsolódó blog bejegyzéssel jelentkezek a mai napon. A Frontosa-Blog életében eddig semmilyen formában nem szerepelt a frontik tenyésztőjével, azaz velem kapcsolatos bejegyzés. Viszont, a Debreceni Egyetemen szeptemberben induló Hidrobiológus MSc képzésre való sikeres felvételi, a jövőben jelentősen fogja befolyásolni a blog cikkeit, így úgy gondoltam, hogy megosztom Veletek ezt az örömhírt.
Hónapokkal ezelőtt célul tűztem ki, hogy a két éves Hidrobiológus mesterképzésre való jelentkezéssel, az eddig megszerzett otthoni gyakorlati tudásomat mély szakmai háttérrel bővítsem ki, s ezáltal sokkal részletesebb és szakmailag megalapozottabb postokkal gazdagíthassam a blogot.
Az egy hónappal ezelőtti felvételi vizsgán a maximális pontszámot megszerezve, izgatottan vártam a mai napon a felvételi pontszámok kihirdetését és örömmel tapasztaltam, hogy felvételt nyertem a képzésre. Valóra vált egy újabb álom, szeptembertől indulhat újra az egyetem, remélhetőleg egyre több a frontikhoz szorosan kapcsolódó immár szakmai bejegyzéssel. 🙂

2 thoughts on “Hidrobiológus MSc sikeres felvételi

Hagyj Üzenetet

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.